Groepenkast gereed

voor zonnepanelen
Meer informatieVraag offerte aan
Groepenkast gereed maken

Zonnepanelen op het dak

Groepenkast gereed voor de toekoemst.

Zonnepanelen worden steeds vaker toegepast, dit is een eenvoudige en aantrekkelijke manier om kosten te besparen. Voordat de zonnepanelen kunnen worden aangesloten dient de groepenkast actueel te zijn. Dit betekend, voldoende ruimte en voorzien van een hoofdschakelaar.

 

Wij helpen mensen met toekomst bestendig maken van de groepenkast. Niet alleen voor zonnepanelen maar ook voor het opladen van een elektrisch auto.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

9

Groepenkast aanpassen

Vaak dient de groepenkast te worden aangepast. Deze actueel maken met de nieuwste techniek. De kosten hiervoor lopen uiteen maar dit is vaak betaalbaar. 

Het belangrijkste aspect is dat de er voldoende ruimte is in de groepenkast. Dit zodat er een automaat kan worden geplaats die de apparatuur van zonnepanelen beschermen. Het liefst ook een eigen groep, dit omdat anders de situatie kan ontstaan dat meerdere groepen niet te gebruiken zijn als er een defect ontstaat in de zonnepanelen apparatuur.

Wij maken gebruik van bekende groepenkast merken, die Kema Keur zijn gekeurd en voldoen aan de NEN1010. 

9

Auto opladen

Uw elektrische auto opladen met stroom die u zelf heeft opgewekt. Dat kan door het gebruik van zonnepanelen.

9

Het verbruik meten

Mogelijkheid om de omgewekte stroom te monitoren. U kunt dan de opwekking eenvoudig inzien en bijhouden.

9

Salderen

Als u minder stroom gebruikt dan dat de zonnepanelen opwekken dan kunt u terug leveren. Uiteraard krijgt u hier ook een kleine vergoeding voor.

groepenkast zonnepanelen

Waarom zonnepanelen?

Een aantal voordelen op een rijtje!

Zonnenpanelen worden vandaag de dag steeds vaker toegepast. Dit is relatief een eenvoudige manier om geld te besparen maar ook een bijdrage te doen aan een schoner milieu. Het grootste voordeel is dat opgewekte stroom zelf kan worden gebruikt, eventueel kan worden opgeslagen of kan worden terug geleverd. Bij eigen gebruikt van de opgewekte stroom hoeft er niets te worden afgenomen van de energie maatschappij en bij terugleveren (salderen) wordt er nog iets betaald voor de terug geleverde stroom.

Privacy verklaring

10 + 6 =

Telefoon

(053) – 209 77 95

E-mail

info@elektricienenschede.nl