Elektra aansluiten

Elektra aansluiten? Laat dit doen door een expert en neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij de aansluiting van de 1 fase of 3 fase elektra aansluiting. Onze werkzaamheden zijn divers en worden met veel deskundigheid uitgevoerd. Ook kunnen wij u advies geven over aansluitingen, te gebruiken bekabeling en alle soorten materialen. 

Heeft u een storing in uw elektrische installatie? Neem dan ook contact met ons op. Hier kunnen wij u ook bij helpen, dit 24/7. 

 • Groepenkast aansluiten
 • Groep vervangen
 • Groepenkast uitbreiden
 • Advies groepenkast
 • Groepenkast vervangen
 • Kookgroep plaatsen
 • Beltrafo plaatsen
 • Randaarde aanbrengen
 • Perilex stopcontact
 • Laadpaal aansluiten
 • Schakelaar plaatsen
 • Storingen verhelpen
Neem contact met ons op

Elektricien nodig?
(053) – 209 77 95

Elektricien nodig in Enschede? Hier kunnen wij u bij helpen. Een elektricien kan u helpen bij het aansluiten van stekkers, wandcontactdozen (stopcontact) of een perilex stopcontact. Ook worden schakelaars aangesloten, elektra kabels getrokken, een groepenkast uitbreiden, rand aarde in badkamer aansluiten of het vervangen van een groepenkast.

Voor de vervanging of uitbreiding van een groepenkast werken wij met de bekende merken zoals Eaton, Hager of ABB. Hiermee bent u verzekerd van fabrieksgarantie, een CE keurmerk en voldoet de groepenkast aan de NEN1010 normering. 

Let op! Wij kunnen geen apparaten repareren die defect zijn. 

 

F.A.Q.

Veel gestelde 

Vragen

u

Kan ik zelf elektra aansluiten

Het is mogelijk om zelf elektra aan te sluiten. Hiervoor is het wel noodzakelijk om te weten wat u doet, hiervoor is technische kennis vereist. Twijfelt u of komt u er niet uit bij de aansluiting van elektra? Schakel dan altijd een vakman in.
u

Kan ik zelf een groepen vervangen?

Het is mogelijk om een groepenkast zelf te vervangen, wel is hiervoor technische kennis noodzakelijk. De groepenkast dient volgens de  NEN1010 normering te worden aangesloten. Deze normering schrijft voor hoe een installatie dient te worden aangesloten. Wij adviseren de vervanging van een groepenkast te laten uitvoeren door een ervaringsdeskundige. Deze kent de regels en weet wat hij doet.

Let op, het kan wel zijn dat een verzekering u verplicht bij een gecertificeerde installateur werkzaamheden uit te laten voeren.

u

Welke werk doet een elektricien?

Er worden diverse werkzaamheden door een elektricien uitgevoerd, van aansluiting van een schakelaar, vervangen of uitbreiden van groepenkast, het aanleggen en plaatsen van een kookgroep of de aanleg en installatie verzorgen van een laadpaal voor een elektrische auto.  

u

Hoe sluit ik een perilex stekker aan?

De aansluiting van een perilex stekker wordt vaak voorgeschreven door de fabrikant van de kookplaat. Er wordt dan een aansluitschema bij geleverd. Belangrijk is ook dat de aansluiting van de wandcontactdoos in de muur overeenkomen met het aansluitschema van de kookplaat. Komt u hier niet uit? Schakel ons dan in, wij helpen u graag. 

Privacy verklaring

7 + 4 =

Telefoon

(053) – 209 77 95

E-mail

info@elektricienenschede.nl